Unilamp Fleksibel lavtbyggende downlight med tynnere flens
3229421

Gyro WarmDim 9W Børstet Stål

fra Unilamp Gyro
5,0 av 5 ()

-40%RABATT

Gyro WarmDim 9W Børstet Stål
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Bruksområde Utendørs Monteres direkte i isolasjon Ja
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 449,40

Kuppvare! kr. 749,-

3229421
359,52 eks. mva. Ordinærpris 749,-Pris per 1 Stykk
-+
Førpris 14.10.2019 749,-Tilbudet varer så langt lageret rekker
Gyro 9W WarmDim er dimbar fra 3000K full styrke til 2000K dempet, kommer i et elegant design i børstet stål med tynnere flens som skaper en fin overgang mellom tak og downlight. Med den nye Gyro får du fleksibilitet uten grenser og en ekstra lavtbyggende downlight som passer i 1,5" (36 mm) nedlekting. Kan dimmes flimmerfritt helt ned og tiltes i alle retninger.


Levetid på 50.000 timer, L70.

Teknisk beskrivelse

Linseteknologi for redusert blending, jevnere og mer elegant lysbilde. De beste egenskapene for fargegjengivelse som er å oppdrive for LED (Ra95+) kombinert med meget gode egenskaper for dimming gjør det enkelt å glemme halogenbelysning. Dimbar fra 3000K full styrke til 2000K dempet.

Komplett med påmontert LED-driver med innstikk-klemmer forberedt for vidrekobling. Strekkavlastning er integrert i LED driverens lokk.

PrismaCOB LED
3-Step MacAdam Ellipse
Strålevinkel 40°

Funksjonalitet

Med Gyro 9W WarmDim kan du vippe lyset 25° i alle retninger slik at du får lyset der du ønsker det. WarmDim-løsningen sørger for både effektivt vaskelys og varmt hyggelys.

Bruksområde

Anbefales kun til bruk innendørs.

Montering

For enkel montasje er kabel mellom driver og armatur utstyrt med sneppkobling, og LED driveren har 3M tape for innfesting i boks. Godkjent for installasjon rett i isolasjon.

Kjøpsguide downlight

Med noen få steg kan du enkelt å greit finne din downlight. Prøv vår downlightvelger her.

WarmDim er den nye lystrenden

Nå kan du få den ekte varme glødelampefølelsen med LED. WarmDim downlight er varmhvit på full styrke, og lyset blir gradvis enda varmere når det dimmes. Akkurat som vi er vant med fra halogenlamper. WarmDim passer i alle rom, og er førstevalget hvis du vil ha de gode og trygge stemningene.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”