Schneider Electric Stikkontakt For Gulv • 1289504

Gulvboks innstøpning 5 stk

Unica System+ rund gulvboks i XS-størrelse kan brukes til montering av innstøping, inkludert forseglet deksel. Med stive kombistubber og justerbar høy skruring kan den justeres fra 0 til 15 mm. Stubbene er utstyrt med mulighet for lås laget av rustfritt stål. Dimensjonene er 136 mm høyde, 71 mm bredde og 58 mm lengde. Innstøpningsboks materialet er HDPE (polyetylen polyetylen med høy tetthet), noe som øker slagstyrken, kjemisk og varmebestandighet. Gulvboks innstøpning gulvbokser er beregnet for bruk i betonggulv. De kan bestilles i et sett med 5 bokser .Unica System+, en rekke løsninger designet for å fleksibelt og pålitelig gi strøm hvert hjørne på kontoret. Modulære, raske å installere og enkle å omorganisere, Unica System+ produkter gir enestående fleksibilitet og førsteklasses estetikk som kompletterer dynamikken og stilen i det moderne arbeidsområdet.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”