{{text}} {{{text}}}

OBO BETTERMANN Stikkontakt For Gulv • 1226008

Gulvboks For Nedstøpning UDL2

Gulvboks For Nedstøpning UDL2
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
1226008

1 599,-

1 279,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 4-8 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
Innstøpningsuttaksboks.
Gulvboks for montering av apparatinnsats GESRM2.
Med 2 x 2 innganger for rørinstallasjon M20 eller Pg16.
Gulvhøyde: 70mm+15mm - Type: UDL2-120/70.

Teknisk beskrivelse

For montering av GESR2… Boks. Dim.: (LxBxH) 134x112x70+15 mm. justerbar høyde ved gjenge ring. Benyttes ved montering av apparatinnsats nedstøpt i gulv eller ved montering i bjelkelag. Med 2 x 2 åpninger for installasjon av M20 rør. Materiale: galvanisert stål.

Relevante emneord

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”