GP Batteries adapter for USB-enheter.
91368

GP Biladapter CC31, USB x 2 (2,4A + 1A)

fra GP Batteries

-41%RABATT

GP Biladapter CC31, USB x 2 (2,4A + 1A)
Tilkobling USB
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

kr. 129,-

Kuppvare! kr. 219,-

91368
103,20 eks. mva. Ordinærpris 219,-Pris per 1 Stykk
-+
Tilbudet varer så langt lageret rekker
Det du trenger, men aldri finner
Biladapter med to USB-porter på 2,4A og 1A som gjør det enklere å lade hjemme eller i bilens 12V sigarettenneruttak. Passer til smartphones, nettbrett og andre USB-enheter. Lader to enheter samtidig.

Teknisk beskrivelse

• Utgang: 2 USB-porter (2,4A + 1A)

• Koble til bilens 12V sigarettenneruttak

• Forsterket ledning for bedre holdbarhet og alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner og sertifiseringer, som for eksempel MFi-lisens.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”