Google Stemmestyrt assistent
4509477

Google Nest Hub Charcoal

fra Google
Google Nest Hub Charcoal
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Kommunikasjon WiFi
Effekt (W) 15
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4509477

990,-

792,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Google Nest Hub Charcoal, Nest og Google. Nå under samme tak. Stemmestyrt hjelp, med svar du kan se.
Med den innebygde Google-assistenten kan du se de beste og nyeste bildene dine fra Google Foto1, styre kompatible enheter via et betjeningspanel, se videoer på YouTube og mye annet.

Funksjonalitet

Google Nest Hub gir deg den beste digitale bilderammen. Med Google Foto vises de beste og nyeste bildene av dem du er glad i automatisk. Du kan også bruke stemmen til å se bildene dine. Bare spør om å se et hvilket som helst bilde. Bare si «Hey Google, vis bildene fra Hawaii» for å se dem. Nest Hub registrerer og tilpasser seg automatisk lyset og fargene i rommet, slik at bildene glir inn i omgivelsene.

Få stemmestyrt hjelp fra Google-assistenten. Bare spør Google-assistenten for å få utfyllende, visuelle svar om oppskrifter, lokale bedrifter, sport og mye annet. Se timeplanen din, reiseopplysninger, påminnelser og mye annet med Voice Match. Du kan også få visuelle svar fra Google og se nyttige videoer på YouTube.

Spill av videoer og sanger fra YouTube. Se videoer på YouTube, og spill av sanger og musikkvideoer fra YouTube Music. Du kan også lytte til Spotify og Pandora. Gjennomtenkt design gir ganske enkelt bedre lyd. Få glede av underholdning med krystallklar lyd som fyller hele rommet.

Bruksområde

Styr smarthjemmet ditt. Se og styr enhetene dine på ett og samme sted. Det er slutt på stadig veksling mellom apper. Se og styr kompatible lys, kameraer, TV-er og andre enheter fra ett kontrollpanel. Fungerer sammen med Nest og tusenvis av andre smartenheter fra andre populære varemerker. Nest Hub er kompatibel med over 5000 smartenheter fra over 400 produsenter.

Forbehold

  • Google Foto kreves for å se private bilder.
  • theverge.com "Google Home Hub Review" (edition 01/2019) Krever kompatible enheter.
  • Du må ha abonnement for å bruke noen typer innhold.
  • Google-konto kreves for å bruke enkelte funskjoner, for eksempel kommandoer for Kalender.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”