Futurehome Smart Termostat PR - Zigbee - Hvit • 4501398

Futurehome Zigbee Termostat Hvit

Futurehome Zigbee Termostat - Effektiv og Enkel Temperaturstyring

Oppgrader din hjemmestyring med Futurehome Zigbee Termostat - den smarte løsningen for norske veggbokser og installasjonssystemer. Med innebygd effektmåling og enkel kompatibilitet med ulike følere, gjør denne termostaten det enkelt å erstatte konvensjonelle termostater med en smart og energieffektiv løsning. Oppnå optimal komfort og spar energi med Futurehome Zigbee Termostat.

Futurehome Zigbee Termostat er skreddersydd for norske hjem, og gir deg full kontroll over temperaturen med et trykk på skjermen. Denne avanserte termostaten tilbyr enkel montering og er kompatibel med 10, 12, 15 og 47 kOhm følere. Med en belastningstoleranse på 16A/3600W, takler den dine behov uten problemer. Oppgrader til en smart løsning og nyt en mer behagelig og energieffektiv hverdag.

Teknisk beskrivelse

Futurehome Zigbee Termostat er en teknologisk avansert enhet som gir deg muligheten til å styre temperaturen i hjemmet ditt på en intelligent måte. Med Zigbee-teknologi sikrer den pålitelig kommunikasjon mellom termostaten og andre smarte enheter i hjemmet. Den stilige og moderne designen passer sømløst inn i ethvert interiør, og den intuitive touchskjermen gjør det enkelt å justere temperaturen og få tilgang til alle funksjoner.

Funksjonalitet

Med Futurehome Zigbee Termostat kan du opprette og tilpasse temperaturprogrammer etter dine behov. Dette betyr at du alltid kan ha den perfekte temperaturen, uansett tid på dagen. Termostaten kan også integreres med andre smarte enheter i Futurehome-økosystemet, slik at du kan automatisere og tilpasse temperaturen etter dine preferanser. Spare energi har aldri vært enklere!

Bruksområde

Futurehome Zigbee Termostat kan brukes i alle rom i hjemmet ditt, fra stue og soverom til kjøkken og kontor. Uansett hvor du befinner deg, gir denne termostaten deg full kontroll over temperaturen, slik at du alltid kan skape et behagelig og komfortabelt miljø. Du kan senke temperaturen når du ikke er hjemme for å spare energi, og øke den før du kommer hjem for å bli møtt av en varm og innbydende atmosfære.

Montering

Montering av Futurehome Zigbee Termostat er enkelt og kan gjøres på kort tid. Med tydelige instruksjoner kan du enkelt koble termostaten til eksisterende strømforsyning og installere den i veggen. Du trenger ikke være en ekspert for å nyte fordelene av en smart og effektiv termostat i hjemmet ditt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”