Futurehome Smart startpakke • 4500727

Futurehome Strømkontroll Hvit

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Produktblad
   • Systemerklæring
StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen. Futurehome Srømkontroll inneholder et strømstyringssystem som bidrar til å redusere ditt strømforbruk. Lag automasjoner og få kontroll på strømforbruket basert på strømpriser, ukeplan, temperatur.

Pakken inneholder:

Futurehome Smarthub II

Smarthub II er produktet som lar deg kontrollere og automatisere smarthusproduktene dine. Futurehome sin nye Smarthub II kommer med raskere prosessor og kommunikasjonsteknologi, som lar deg sette opp flere produkter og automasjoner. Futurehome Smarthub II støtter et bredt utvalg av smarte produkter, har lokal lagring og regelmotor. Et fremtidssikkert valg!

Futurehome HAN Sensor

HAN-sensoren hjelper deg å få komplett oversikt over strømforbruket ditt. Den mottar data direkte fra AMS-måleren. Dette er grunnlaget for smart strømstyring. HAN-sensoren sender strømforbruket ditt i sanntid direkte til mobilen og viser forbruket fordelt på de tilkoblede enhetene i Futurehome-appen. På den måten får du full kontroll over hvor mye strøm du bruker til enhver tid. HAN-sensoren vår trenger ikke ekstra strømforsyning, da den får alt den trenger direkte fra HAN-porten på AMS-måleren. Hvis sikringsskapet ditt står vanskelig til, kan du trekke datakabel på opptil 30 meter til en bedre posisjon. Det betyr at HAN-sensoren kan stå der du ønsker.

Futurehome Termostat

Oppvarming står for den største delen av hjemmets energiforbruk. Ved å styre oppvarmingen på en smart måte med Termostaten vår, kan man både oppnå store besparelser og likevel alltid ha det varmt når man ønsker. De smarte Termostatene har innebygd strømmåler, som gjør det enkelt å effektivisere strømforbruket til romoppvarmingen. Gjennom Futurehome-appen kan du enkelt sette opp nattsenking på termostaten for å effektivisere energiforbruket ditt. Med fjernstyring kan du sette på varmen hjemme når du er på vei hjem fra ferie. Har du termostat på hytta, kan du komme frem til en ferdig oppvarmet hytte. Termostaten har både rom- og gulvføler, er kompatibel med 10 (medfølgende), 12, 15 og 47 kOhm følere, og tåler belastning på 16A/3600W.

Futurehome 16A smart relé

Det smarte 16A Puck Reléet gir deg muligheten til å styre apparater med fast tilkobling. Det smarte Puck Reléet har innebygd strømmåler, som gjør det enkelt å effektivisere strømforbruket til varmtvannsberederen eller romoppvarming med fast tilkobling. Puck Reléet er ekstra trygt da det kommer med både overlastvern som slår av kontakten ved høy strøm (16,2 ampere), samt smeltesikring hvis noe går galt. Puck Reléet kan kobles på så å si alle skjulte installasjoner, og har i tillegg utgang for impulsbryter hvis du ønsker manuell styring.

Funksjonalitet

Pakken danner utgangspunktet for smart styring av varmtvannsbereder og lignende apparat. Smarthub tilkobles hjemmenettverk. For å installere og bruke Futurehome må man benytte Futurehome mobilapplikasjon som kan lastes ned gratis på App Store og Google Play.

Montering

Må installeres av en elektriker.
I tillegg får man 35% av investeringen tilbake fra Enova (se enova.no for vilkår).

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”