Nexans FQAR-PG 150/250 V 4x2x1,0mm2 • 1007908

FQAR-PG 150/250V 4x2x1,0mm2

1007908

113,-

90,40 eks. mva. Pris per 1 Meter
Vipps Hurtigkasse Hurtigkasse
Bestillingsvare 3-6 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
FQAR-PG 250V parkabel med, flertådet fortinnet Cu leder, lederisolasjon av halogenfritt compound, Al-folieskjem, og halogenfri flammehemmet ytterkappe. Kabelen er forsynt med en rive tråd. Brennbarhet i henhold IEC 60332-3.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”

Vi kapper det meste av lagerført kabel og ledning til ønsket lengde for kun kr. 30,- per kapp. Kapping av ikke lagerført spesialkabel på trommel må vi dessverre viderebelaste ett gebyr på kr. 600,- fra vår produsent