Steinel Nightmatic 5000-3 COM1 • 1403675

Fotocelle NightMatic NM 5000-3 Kvadrat Com1 Hvit

    • Dokumentasjon

      • FDV
      • Brukerveiledning
NightMatic 5000-3 er en skumringsbryter (fotocelle) med gode innstillingsmuligheter, høy kvalitet og mulighet for egen nattsparefunksjon. Nattsparing åpner for muligheten at lyset slås av automatisk midt på natten - en funksjon for dem som ønsker å ha lyset på etter at mørket har senket seg, men ikke nødvendigvis mens alle ligger og sover. NightMatic 5000-3 bygger på samme gode modul som sensorserien IS 3000. God kvalitet, enkel montasje og fornuftig pris.

Teknisk beskrivelse

Maks 2000W (ohmsk last, f.eks lyspære). Maks 900W (seriekompensert). Maks 500W (parallellkompensert).

Funksjonalitet

Nattsparing åpner for muligheten at lyset slås av automatisk midt på natten. Dagslysstyring av lys.

Montering

Monteres på vegg.

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”