Cenika Fordelingsskap SBS 4 rader, 4x12 mod. Bredde 55, d
1700425

FORDELINGSSKAP SBS 4 RAD 4X12 MOD B55 D10 SVAKSTRØM IF

fra Cenika
FORDELINGSSKAP SBS 4 RAD 4X12 MOD B55 D10 SVAKSTRØM IF
Belastning (A) 40
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Fordelingsskap, "side by side". 4 rader med plass til totalt 48 moduler. 4x12. Eget felt på siden til svakstrøm/EKOM hvor front og bakside er i plast.. Bredde 55cm, dybde 10cm. Maks merkestrøm 2x63A, 3/4x63A. Utsparring til 3 stikk, plass til 2x14 Keystone.

Bruksområde

Sikringsskap

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”