Cenika fordelingsskap
1700403

FORDELINGSSKAP 3 RAD MED SVAKSTRØM 75 MOD 55 BRED 10 DYP

fra Cenika
FORDELINGSSKAP 3 RAD MED SVAKSTRØM 75 MOD 55 BRED 10 DYP
Beskyttelsesklasse II Belastning 40A
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Et fordelingsskap fra Cenika AS med 3 rader som har plass til totalt 75 moduler. Bredden er 55 cm og dybden er 10 cm. Skapet har et eget felt til svakstrøm/EKOM og er godkjent for 2x63A, 3/4x40A.

Teknisk beskrivelse

Kapslingsmateriale: Stål Beskyttelsesklasse: IP2XC Høyde: 1059 mm Bredde: 547 mm Dybde: 100 mm

Bruksområde

Sikringsskap

Relevante emneord

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”