Scanlight Taklampe / Vegglampe
L-168731-13996383076404

Firenze vegglampe enkel, sort

fra Scanlight
Firenze vegglampe enkel, sort
Bestiller du nå, sendes varen om 1-3 dager direkte fra Lightup.no

Fastpris!

L-168731-13996383076404

576,-

460,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
±5 p hos leverandør
Sendes direkte fra leverandør, egne salgs- og leveringsbetingelser kan gjelde.
Hent-i-Butikk ikke tilgjengelig
Selges kun i netthandel, ikke på lager i butikkene
Lekker og dekorativ vegglampe fra Scanlight som passer like godt i stua hjemme som på hytta. Lampen er laget i sortlakkert metall og glass. Kommer også som enkel pendel, pendel med 3 lys, og dobbel vegglampe og i fargen antikk krom - se relaterte produkter.
Vi anbefaler bruk av LED pærer i alle våre lamper.
Teknisk info:
Mål (HxB): 24x12cm
Materiale: Metall og glass
Lyskilde: E14
Lyskilde inkl: Nei
Dimbar: Ja
Max watt: 28W halo.

Salgs- og leveringsbetingelser

Sendes med Postsen Servicepakke fra Skien (beregn transportørens leveringstid på 1-4 virkedager i tillegg), uavhengig av valgt forsendelsesmåte ved utsjekk/bekreftelse av ordren. Uavhentet pakke vil bli belastet reel frakt samt ekspedisjonsgebyr på kr. 200,-. 30 dagers åpent kjøp. Enkel og gratis retur ved bytte.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”