Scanlight Pendelarmatur • L-168736-13996382748724

Firenze takpendel enkel, antikk krom

Firenze takpendel enkel, antikk krom
Bestiller du nå, sendes varen om 6-9 dager direkte fra Lightup.no

Fastpris!

L-168736-13996382748724

891,-

712,80 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare
Sendes direkte fra leverandør, egne salgs- og leveringsbetingelser kan gjelde.
Hent-i-Butikk ikke tilgjengelig
Selges kun i netthandel, ikke på lager i butikkene
-+
Lekker og tidsriktig takpendel fra Scanlight som passer like godt i stua hjemme som på hytta. Lampen er laget i metall og glass og har kjettingoppheng. Kjettinglengde er 150cm. Kommer også som pendel med 3 lys, dobbel og enkel vegglampe og i fargen sort - se relaterte produkter.
Vi anbefaler bruk av LED pærer i alle våre lamper.
Teknisk info:
Mål (LxB): 28x28cm
Materiale: Metall og glass
Lyskilde: E27
Lyskilde inkl: Nei
Dimbar: Ja
Max watt: 42W halo.

Salgs- og leveringsbetingelser

Sendes med Postsen Servicepakke fra Skien (beregn transportørens leveringstid på 1-4 virkedager i tillegg), uavhengig av valgt forsendelsesmåte ved utsjekk/bekreftelse av ordren. Uavhentet pakke vil bli belastet reel frakt samt ekspedisjonsgebyr på kr. 200,-. 30 dagers åpent kjøp. Enkel og gratis retur ved bytte.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”