Eltrode AS Optime brannkappe 150 x 150 • 3209752

Fire Safe Cap 109-1, 150x150mm

fra Eltrode AS     
Fire Safe Cap 109-1, 150x150mm
Bruksområde Innendørs
Bestiller du nå, sendes varen senest mandag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
Denne brannkappen fra Optime er godkjent for bruk til downlights, og er laget for å gi maksimal brannbeskyttelse for små til medium downlights, Ø 50-150 mm. Dersom det oppstår brann eller temperatur over 200 °C utvider hetten seg og fyller opp hele rommet rundt spotten slik at brannen kveles, og det brannhemmende materialet hindrer varmeutvikling. Kappen ettermonteres, og kan enkelt festes fra undersiden.

Teknisk beskrivelse

Dimensjon: 150x150 mm. Materiale: 100% brannhemmende.

Bruksområde

For bruk i gips- og T-profiltak samt trehimlinger. Kan brukes til små til medium spotter med diameter 50-150 mm.

Montering

Kan enkelt monteres i nybygg eller ettermonteres. Ingen verktøy trengs – kappen festes fra undersiden av spotten.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”