Duri fagprofil brannhemmende plate
BAC44106

Fibersementplate 1200x600x6mm

fra Duri fagprofil
Fibersementplate 1200x600x6mm
Bestiller du nå, sendes varen i dag , eller henting i valgt lager i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk
BAC Fibersementplate er en brannhemmende plate som underlag for varmekabel.

Ved montering av varmekabel på brennbart underlag kreves det at underlaget blir tildekket med minimum 5 mm ubrennbart og brann-isolerende materiale K1-A (K210/A2-s1,d 0). BAC Fibersementplate tilfredsstiller dette kravet.

Teknisk beskrivelse

Platen har meget lav termisk bevegelse.

Funksjonalitet

BAC Fibersementplate er en 6 mm sementfiberplate med meget god bøyestivhet og brannegenskaper.

Bruksområde

Leveres i størrelsen 1200 x 600 x 6 mm og egner seg godt til underlag for varmekabler i våte og tørre rom.

Montering

Ved montering av BAC bersementplate er det viktig at platen har full understøttelse. Derfor bør platene bli hel limt med fleksibelt lis-lim og skrudd fast med skruer ( 4,3 x 28 mm med senkehode og fri-slipp på minimum 7 mm) maksimum avstand mellom skruer er C/C 20 mm.

Platen bør monteres på tvers av eksisterende undergulv å legges i forbandt. Platene bør primes før videre behandling.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”