Fibaro Z-Wave Støpsel for veggboks • 4512586

Fibaro Walli Outlet

fra Fibaro Walli     
Se/Still ett spørsmål ()
Fibaro Walli Outlet
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Belastning (A) 16
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
4512586

999,-

799,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Intelligent vegguttak
  • Fjernstyring av elektriske enheter
  • Kontroll gjennom talekommandoer
  • Varsel om feil på elektriske enheter
  • Oversikt over strømforbruk
  • Les mer...
FIBARO Walli Outlet er et intelligent vegguttak som lar deg kontrollere og styre enheten som er plugget inn i det. Walli Outlet lar deg fjernstyre elektriske enheter, ta kontroll gjennom talekommandoer, varsel om feil på elektriske enheter og oversikt over ditt strømforbruk. LED-ringen gir deg informasjon over strømforbruket. Perfekt match mellom enheten og rammene i hele Walli-serien.

Funksjonalitet

FIBARO Walli Outlet har et moderne og gjennomtenkt design. Enheten er lavtbyggende og strømlinjeformet, og matcher uttaket de andre enhetene i FIBARO Walli-serien - en klar visuell fordel når flere enheter skal plasseres ved siden av hverandre, for eksempel i en dobbel ramme.

Montering

Enkel montering i standard vegguttak.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”