Fibaro Støpsel for veggboks m/ 2x Cat6 RJ45 net • 4512587

Fibaro Walli N Ethernet Socket

fra Fibaro Walli     
Se/Still ett spørsmål ()
Fibaro Walli N Ethernet Socket
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kategori Kat.6
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk
4512587

329,-

263,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Bestillingsvare 2-5 dager
Alnabru Hent-i-Butikk , bestillingsvare
Finnes ikke på lager i butikkene
-+
  • Dobbelt ethernet-uttak
  • For RJ45-koblinger
  • Passer standard ethernet-plugger
  • Lavtbyggende
  • Les mer...
FIBARO Walli N Ethernet Outlet er en lavtbyggende, dobbelt ethernet-uttak for RJ45-koblinger, den vanligste av nettverkstilkoblingene. Passer standard ethernet-plugger. Perfekt match mellom enheten og rammene i hele Walli-serien

Funksjonalitet

Ethernet-uttaket er lavtbyggende, noe som gir god plass til ledninger. Et moderne og gjennomtenkt design. Det er lavtbyggende, noe som gir god plass til ledninger. I tillegg matcher uttaket de andre enhetene i FIBARO Walli-serien - en klar visuell fordel når flere enheter skal plasseres ved siden av hverandre, for eksempel i en dobbel ramme.

Montering

Enkel montering i standard vegguttak.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”