Fibaro Veggplugg
94248

Fibaro Wall Plug Homekit

fra Fibaro
Fibaro Wall Plug Homekit
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

94248

649,-

519,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit
Fibaro Wall Plug er en veggplugg som lar deg trådløst styre det som er koblet til den. Fibaro Wall Plug er med sin unike strømmålingsfunksjon en intelligent plug & play veggplugg. Unikt design og ekstremt kompakt.

Teknisk beskrivelse

Veggpluggen kan kontrollere en enhet på maksimalt 2300W.

Funksjonalitet

Fibaro Wall Plug viser deg hvor mye strøm som brukes, lar deg måle strømforbruk og kan enkelt slås av og på med ditt Apple produkt.

Veggpluggen har en innebygd LED-ring som visuelt indikerer hvor mye strøm som benyttes av enheten som er koblet til. LED-ringen endrer farge ut i fra hvor mye strøm som forbrukes på det aktuelle tidspunktet. Blå farge indikerer lite strømfor­bruk, og et økende strømforbruk vises med fargene grønn, rød og til slutt fiolett. Ringen kan også indikere hvor god dekning det er for trådløst nettverk.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”