FIBARO The Button
4512440

Fibaro The Button grønn Z-Wave

fra Fibaro
Fibaro The Button grønn Z-Wave
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4512440

499,-

399,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Fibaro The Button er en kompakt, batteridrevet Z-Wave Plus kompitabel enhet. Den gir deg muligheten til å kontrollere enheter gjennom Z-Wave netteverket og kjøre ulike scener definert i din gateway. Forskjellige hendelser kan utløses av ett til fem trykk, eller ved å holde knappen inne. I "panic-mode" vil hvert trykk på knappen resultere i utløsning av nødscener. Kompatibel i Z-Wave eller Z-Wave+ nettverk. Meget enkel installasjon - legg til i din gateway og plasser knappen der du måtte ønske. Kommunikasjon: Z-Wave. ØxH: 46x34 mm. Farge: grønn.

Funksjonalitet

Velg din farge

Knappen er tilgjengelig i noen forskjellige farger. Det kan forbedre atmosfæren til et rom hvis det er riktig plukket.

Praktisk størrelse og mobilitet

Knappen kan plasseres praktisk talt hvor som helst. Den kan festes til et sted og flyttes når det trengs.

Høy kvalitet og batteridrevet

De fineste produksjonsstandardene sikrer at enheten fungerer feilfritt og varer lenge. Knappen er drevet av batterier og krever ingen ledninger.

Enkel å synkronisere med systemet

Å legge til knappen til FIBARO-systemet er nesten like enkelt som å bruke det.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”