FIBARO Swipe
4512345

Fibaro Swipe bevegelseskontroll Z-Wave

fra Fibaro
Fibaro Swipe bevegelseskontroll Z-Wave
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Virker med Athom Homey Virker med Fibaro Home Center 2/Lite (4.081)
Fibaro Swipe er en trådløs, batteridrevet enhet som leser hånd-bevegelser, og gir deg adgang til scenarier uten at du må berøre skjermen. Sveip hånden foran for å trekke fra gardinene, sveip hånden opp-over for å slå på lysene, eller gjør en sirkulær bevegelse med hånden for å regulere volumet. Du kan dimme lysene på badet uten å måtte røre bryterne med våte henter. Swipe bruker en 3D-sensor, og du trenger ikke berøre noen overflate for at den skal oppfatte bevegelsene. Fibaro Swipe ligner en vanlig digital bilderamme, og er tilgjengelig i sort og hvitt. Du kan også velge ditt eget bakgrunnsbilde, slik at den glir inn som en naturlig del av ditt interiør. I likhet med vanlige bilderammer kan Fibaro Swipe-enheten enten stå på en overflate eller henges på veggen. Enheten kan også plasseres skjult, for eksempel bak tapet eller under bordplater. Kommunikasjon: Z-Wave. Farge: hvit.


Funksjonalitet

Oppdag kraften i bevegelser

Den intelligente SWIPE oppdager ikke bare enkle trekk, men også kombinasjoner av trekk. Høyoppløsningsføleren tolker de mest komplekse kommandoene. Du vil bli overrasket av kraften i hendene dine.

Nå er det ditt trekk

Det er veldig enkelt. Løft hånden og sveip den ned for å slå av lysene. Flytt hånden opp for at fargediodene lyser for å slå på og teste opp rommet. Sveip til høyre hvis du vil slå av TV og annen elektronikk. Hva er ditt neste trekk?

Stationary and mobile

SWIPE can be powered by battery (4xAA) or wire (Micro USB), giving you ultimate flexibility.

Illustrasjon/video

Fleksibel strømforsyning - Batteri eller Micro-USB
Ta kontroll over huset uten å røre noen ting.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”