Fibaro Aktuator
4512449

Fibaro Motorrelé 3 for persienner, porter, etc Z-Wave

fra Fibaro
5,0 av 5 ()
Fibaro Motorrelé 3 for persienner, porter, etc Z-Wave
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Effekt (W) 1000
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • 2 garanti
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fungerer med

Futurehome (v 1.9 and up)
Fibaro Roller Shutter 3 er et trådløst motorrelé til styring av motorer som persienner, porter etc, med elektronisk eller mekanisk bryter.

Teknisk beskrivelse

Innebygd Z-Wave signaltester og strømmåling. Firmware oppdatering (OTA).

Funksjonalitet

Innebygd kalibrering gir mulighet for presis posisjonering på markiser, rullegardiner eller persienner. Garasjeportkontroll.

Bruksområde

Fungerer med ulike typer brytere: impulsbryter, av/på-bryter etc.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”