Fibaro batteridrevet karbonmonoksid-detektor
4512528

Fibaro CO Sensor

fra Fibaro
Fibaro CO Sensor
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Fjernstyres med App
Kommunikasjon Z-Wave Plus/500 Series/Gen5
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

4512528

979,-

783,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Athom Homey Virker med Fibaro Home Center 2/Lite (4.130) Virker med Futurehome (v1.8 and up)
Beskytt deg mot de usynlige farene
Fibaro CO Sensor er en kompakt, batteridrevet karbonmonoksid-detektor. Den er utstyrt med sensorer som gjør den i stand til å registrere selv små konsentrasjoner av karbonmonoksid i lufta for deretter å varsle før konsentrasjonene blir så høye at man kan bli forgiftet. Enheten vil melde fra ved hjelp av en innebygget sirene, blinkende LED-lys og ved å sende kommandoer i Z-Wave nettverket. CO-sensoren er i tillegg utstyrt med en temperatursensor.

Teknisk beskrivelse

Protokoll Z-Wave Plus, 868,4 MHz - 500 serien. Rekkevidde Inntil til 40 meter innendørs (avhengig av bygningsmasse). Type FGCD-001.

Funksjonalitet

LED-lys indikerer karbonmonoksidnivå (CO). Varsler med sirene og LED-lys Innebygd temperatursensor.

Støtter sikkermodus (AES-128 kryptering. Firmware update (OTA)

Bruksområde

Fibaro CO Sensor kan fungere som en frittstående enhet. Benytter du den frittstående gir den ikke funksjonene som er tilgjengelige gjennom systemet, men det er fortsatt en presis og effektiv karbonmonoksydsensor.

Kompatibel med Z-Wave og Z-Wave Plus gateway. Fungerer med Apple HomeKit.

Montering

Karbonmonoksid kan lett komme inn i et hvilket som helst rom i huset ditt. Plasser FIBARO CO Sensoren der du vil at dine kjære skal være trygge. For montering på vegg.

Forbehold

Oppfyller EU-direktiv RED 2014/53/EU, RoHS 2011/65/EU, EN 50291-1:2010

Illustrasjon/video

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”