Fibaro Sensor
94240

Fibaro Co Sensor Homekit

fra Fibaro
Fibaro Co Sensor Homekit
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Bestiller du nå, sendes varen i dag
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

94240

1 199,-

959,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit
Fibaro CO Sensor er en kompakt batteridrevet karbonmonoksid- sensor. Sensorens høye følsomhet for karbonmonoksidutslipp gjør det mulig å oppdage skadelige nivåer før det virkelig er fare på ferde.

Funksjonalitet

Fibaro CO Sensor viser med LED-lys hvor høyt farenivået er: Grønt for OK, gult for økte verdier og rødt for fare. Sensoren er utstyrt med en alarm som signaliserer med innebygd sirene og blinkende LED-lys. I tillegg sendes beskjed til HomeKit nettverket slik at forhåndsinnstilte kommandoer kan settes i gang. Produktet har en temperatursensor.

Montering

Designet for plassering på veggen.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”