FIBARO Motion Sensor • 4512367

Fibaro Bevegelsessensor 2 ZW5

-+
 • Avansert universal multisensor
 • Måler temperatur og lysintensitet
 • Fornemmer bevegelse og vibrasjon
 • Justerbare følsomhetsnivåer
 • Kompatibel med Z-Wave
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Fibaro Home Center 2/Lite (4.080) Virker med Homey Virker med Homey Bridge

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
Fibaro Motion Sensor en avansert universal multisensor. Enheten måler bevegelse, temperatur, lysnivå og vibrasjon. Den fanger også opp endringer i sensorens posisjon, og vil utløse en alarm hvis den fjernes fra sin posisjon. Bevegelsessensorens unike katteøyeform er inspirert av naturen. Og har katteøyes brede synsfelt, stort deteksjonsområde og er ultrafølsom. Sensorøyet gir visuell tilbakemelding ved å endre farge. Du kan selv bestemme hvilken farge som skal lyse avhengig av alarmtype. Andre egenskaper er automatiske trådløse programvareoppdateringer og Z-wave nettverksområde deteksjon. Sensoren kan brukes til å utløse en alarm, eller til å skru på lyset i rommet før du går inn i det. Det er smart!. 4-i-1 sensor; bevegelse, temperatur, lysnivå og vibrasjon (akselometer). Kompatibel med enhver Z-Wave sentral. Oppdager bevegelse via en passiv infrarød sensor. Måler temperaturen. Måler lysstyrke. Enkel installasjon på veggen eller på enhver overflate. Et varsel blir sendt til gatewayen når sensoren når den fjernes fra sin posisjon eller registrerer vibrasjoner. Protokoll: Z-Wave. Batteri: CR123A. Anbefalt monteringshøyde: 2,4 meter.

Funksjonalitet

Full mobilitet

FIBARO Motion Sensor er drevet av batteri og krever ingen kabler. Med sitt smarte grep kan du plassere det der du vil - selv på veggen eller taket. Den plasseringen kan endres når som helst.

Kompatibel med andre enheter

FIBARO Motion Sensor-potensialet blir tydelig i sammenheng med andre elementer i et smart hjem. Sensoren er i stand til å aktivere selv de mest komplekse sekvensene som bare er begrenset av menneskelig fantasi.

Multisensor

Bortsett fra å kunne fornemme bevegelse, lar denne uvanlige enheten deg også måle temperatur og lysintensitet. Den er utstyrt med et akselerometer, som vil oppdage en endring i lokasjonen eller eventuelle forsøk på å åpne saken.

Et hjem som våkner sammen med deg

FIBARO Motion Sensor gjør hver morgen unik. Så snart du er oppe, vil sensoren aktivere en scene som vil vekke hele huset.

Justerbare følsomhetsnivåer

FIBARO Motion Sensors følsomhetsinnstilling lar deg stille inn enheten til dine preferanser. Sensoren kan for eksempel ignorere bevegelsen av små dyr.


Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”