Fibaro Motion sensor
94246

Fibaro Bevegelsesdetektor Homekit

fra Fibaro
Fibaro Bevegelsesdetektor Homekit
Bruksområde Innendørs
Gruppe Smarthus
Kommunikasjon Bluetooth
Bestiller du nå, sendes varen i morgen
Kundefordeler
  • Prisgaranti
  • 60 dagers åpent kjøp
  • Gratis retur
  • Lik pris nett og butikk

Fastpris!

94246

599,-

479,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+

Fungerer med

Virker med Apple HomeKit
Fibaro batteridrevet bevegelsessensor en avansert, universal multisensor. Sensoren måler bevegelse, temperatur, lysnivå og vibra­sjon. Den fanger også opp endringer i sensorens posisjon, og vil utløse en alarm hvis den fjernes fra stedet der den er plassert. Bevegelsessensoren er kompatibel med Apple HomeKit og har bluetooth® Low Energy for trådløs kommunikasjon.

Funksjonalitet

LED-indikatoren signaliserer bevegelse, temperaturnivå og driftsmodus. Fibaro Motion Sensor kan brukes til å aktivere scenarier og overvåkingssystemer. Sensoren kan brukes til å utløse en alarm, eller til å skru på lyset i rommet før du går inn i det.

Montering

Fibaro Motion Sensor er batteridrevet og utformet for å installeres raskt og enkelt på alle underlag.

Kataloger og brosjyrer for nedlasting

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”