Elektroimportøren Partner Ferdig montert
52332

Ferdig montert utskift dimmer 2-pol Namron

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert utskift dimmer 2-pol Namron
Kapslingsgrad IP20
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52332

2 090,-

1 672,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
  • 2-polet bryter
  • Dimbar
  • Vri-dimmer
Utskiftning av eksisterende 2-polet bryter/dimmer til 2-polet LED-dimmer.

Få byttet bryteren eller dimmeren din til en ny dimmer som takler det meste av dimbare lyskilder, samtidig kan du få regulert lysstyrken etter eget behov. En 2-polet bryter eller dimmer er typisk brukt på bad, utendørs eller våtrom og kjennetegnes ved at den i de fleste tilfeller har en 0 på betjeningsdelen. Om du har flere som skal skiftes samtidig vil dette lønne seg, legger du et høyere antall enn 1 stk. i handlekurven legges det automatisk inn en prisreduksjon.

Pakken inneholder: 1 stk. Namron 2-polet LED-dimmer.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Teknisk beskrivelse

Dimmer for LED, elektroniske trafoer og 230V halogen, med montering.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og at lyskilden er dimbar.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”