Elektroimportøren Partner Termostat
52500

Ferdig montert termostat - Varmecomfort 740 ECO

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert termostat - Varmecomfort 740 ECO
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Belastning (A) 16
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52500

2 490,-

1 992,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
  • To polet På /Av bryter 16 A
  • Kontroll av gulvvarme
  • Dag og nattsenking
Utskiftning av eksisterende termostat.

Få skiftet termostaten din til en moderne og velfungerende termostat, samtidig får du muligheten til å redusere strømutgiftene med denne termostatens innebygde dag/natt-senking. Om du har flere som skal skiftes samtidig vil dette lønne seg, legger du et høyere antall enn 1 stk. i handlekurven legges det automatisk inn en prisreduksjon.

Pakken inneholder: 1 stk. Varmecomfort 740 termostat.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Teknisk beskrivelse

Termostat med inntil 3600W belastning. Innebygget program for dag/natt-senking, med montering.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og at varmekablene ikke er defekte. Maks. belastning 3600 watt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”