Elektroimportøren Partner Stikkontakt • 52352

Ferdig montert stikkontakt 2+6 euro innvendig

Bruksområde Innendørs
Beskyttelsesklasse I - Jordet
Skal tilkobles jording.
    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52352

2 590,-

2 072,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
  • Multistikkontakt
  • 2 jordede kontakter
  • 6 eurokontakter
  • Med barnevern
  • Les mer...
Ekstra stikkontakt med 6 europlugg-uttak og to vanlige uttak med jord

Kabelrot under tv-en eller skivebordet? Skulle du ønske du hadde flere uttak på eksisterende stikkontakt? Eller mangler du kanskje rett og slett kontakt på det stedet du ønsker? Her har du muligheten til å få en ekstra stikkontakt med mange uttak ferdig montert, med inntil 10 meter kabling åpent forlagt.

Pakken inneholder: 1 stk. 6xEuro+2 dobbel-uttak stikkontakt med jord.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand samt tilfredsstillende eksisterende tilkoblingspunkt, kursopplegg og jordforbindelser. Inntil 10 meter kabling åpent forlagt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”