Elektroimportøren Partner Belysning
52312

Ferdig montert standard bad inntil 8 kvm

fra Elektroimportøren Partner Alfa
Ferdig montert standard bad inntil 8 kvm
Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs Kapslingsgrad IP44 Utstrålingsvinkel (grader) 35 Energiklasse A+ Beskyttelsesklasse II Monteres direkte i isolasjon Ja Effekt (W) 10
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

kr. 25 075,-

15% rabatt

52312
20 060,- eks. mva. Ordinærpris 29 500,-Pris per 1 Pakke
-+
Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, belysning m.m. Opptil 8m2, for større bad, be om pris.


Pakken inneholder:

Varmekabel, termostat, 1 stykk dimmer, 2 stykk lysbryter, 4 stykk downlight, klargjort for 1stk lyspunkt over speil, 1stk stikkontakt ved innredning, jordfeilautomat og fuktstyrt vifte.

Pakken inkluderer:

Materiell, 3 oppmøter og inntil 50 km reisevei t/r

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og at det er plass i sikringsskap. Demontering av eksisterende anlegg ikke er med i pakken, og da eventuelt vil komme i tillegg.

Avtalt tid og fast pris - inkludert elektriker - ferdig montert!

Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid!

Ingen overraskelser - For deg som vil ha det enkelt. La en av våre partnere ta installeringen! Alle våre partnere er registrerte installasjonsvirksomheter (elektrikere) og sikrer at installasjonen blir forskriftsmessig utført, i alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon.

For deg betyr elektrikerpakker med ferdig montert; fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; de kommer når det passer deg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”