Elektroimportøren Partner Belysning • 52312

Ferdig montert standard bad inntil 8 kvm

Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Fargetemperatur 2700K
Utstrålingsvinkel (grader) 35
Beskyttelsesklasse II - Dobbeltisolert
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Monteres direkte i isolasjon Ja
Dimbar Ja
Effekt (W) 10
    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52312

29 500,-

23 600,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Komplett el-pakke til ditt bad med varmekabel, vifte, belysning m.m. Opptil 8m2, for større bad, be om pris.


Pakken inneholder:

Varmekabel, termostat, 1 stykk dimmer, 2 stykk lysbryter, 4 stykk downlight, klargjort for 1stk lyspunkt over speil, 1stk stikkontakt ved innredning, jordfeilautomat og fuktstyrt vifte.

Pakken inkluderer:

Materiell, 3 oppmøter og inntil 50 km reisevei t/r

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og at det er plass i sikringsskap. Demontering av eksisterende anlegg ikke er med i pakken, og da eventuelt vil komme i tillegg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”