Elektroimportøren Partner Stikkontakt • 52345

Ferdig montert sort dobbel stikkontakt innvendig

Kapslingsgrad IP20
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Beskyttelsesklasse I - Jordet
Skal tilkobles jording.
Belastning (A) 16
    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52345

2 299,-

1 839,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
  • Dobbel stikkontakt
  • Med bakplate og termoplastkappe
  • Innendørs i hus med åpent anlegg
  • Jord og barnevern
  • Les mer...
Ferdig montert dobbel stikkontakt med jord i sort farge

Mangler du en stikkontakt? Ergrer du deg kanskje over skjøteledningen som ligger i veien og skulle hatt en ekstra stikkontakt for å bli kvitt denne? Her er muligheten for å bestille nettopp dette, en ekstra dobbel stikkontakt i sort farge ferdig montert. Krever at du har jordete stikkontakter i rommet fra før. Inntil 10 meter kabel fra eksisterende tilkoblingspunkt, åpent forlagt.

Pakken inneholder: 1 stk. dobbel jordet stikkontakt farge sort.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand samt tilfredsstillende eksisterende tilkoblingspunkt, kursopplegg og jordforbindelser. Inntil 10 meter kabling åpent forlagt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”