Elektroimportøren Partner Varme
52506

Ferdig montert panelovn - Namron 1000w

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert panelovn - Namron 1000w
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Plug & Play Ja
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Effekt (W) 1000
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52506

2 190,-

1 752,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
  • Lettlest LCD display
  • Timer funksjon
  • Spareprogram
  • 1000W
Utskiftning eller montering av panelovn

Ønsker du hjelp til å montere din panelovn eller skifte ut den gamle, så får du det her. Å skifte ut eldre ovner til nyere ovner med spareprogram kan gi senket strømforbruk og økt komfort. Namron panelovn er en ovn i moderne design og er velegnet i de fleste miljøer. Lett tilgjengelig termostat med spareprogram og LCD-display øverst på ovnen gir enkel betjening. Inntil 10 meter kabel fra eksisterende tilkoblingspunkt, åpent forlagt.

Pakken inneholder: 1 stk. panelovn.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand med tilfredsstillende utjevningsforbindelser mot jord, samt at det er tilstrekkelig kapasitet på kursen ovnen skal tilkobles. Inntil 10 meter kabling åpent forlagt fra nærmeste tilfredsstillende tilkoblingspunkt.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”