Elektroimportøren Partner Sikkerhet • 52307

Ferdig montert ny komfyrvakt

Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Frekvens 433 Mhz
Belastning (A) 25
    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52307

4 300,-

3 440,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Utskiftning av eksisterende komfyrstikk til komfyrvakt, eller montering av komfyrvakt på eksisterende opplegg for komfyr.


Pakken inkluderer:

Materiell, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r

Funksjonalitet

En komfyrvakt beskytter deg mot tørrkoking og komfyrbranner. En komfyrvakt detekterer varmgang og tørrkoking på komfyrtoppen din, og bryter strømmen før det utvikler seg til en farlig situasjon. Dette er et sikkerhetsprodukt det stadig blir større og større fokus på, og er et krav ved installasjon i nye boliger. I perioden 1997-2008 utgjorde komfyrbranner hele 12% av alle dødsbranner i Norge, dette tilsvarte da et menneske annenhver måned. Øk sikkerheten på ditt elektriske anlegg og bestill en ferdig montert komfyrvakt i dag!

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”