Elektroimportøren Partner Ladestasjon
52311

Ferdig montert ny Cenika elbillader / ladestasjon 10-32A

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert ny Cenika elbillader / ladestasjon 10-32A
Spenning (V) 230
Belastning (A) 32
Kontaktpunkt Type 2
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52311

14 990,-

11 992,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Ferdig montert elbil-lader pakke 32A
Reduser ladetiden og øk sikkerheten i din bolig!Pakken Inneholder:

1 stykk Elbillader 1-FAS 10-32A 230 + TYPE2 5M kabel.
1 stykk Automatsikring 2p 40A C-KAR 10KA Cenika.
1 stykk Overspenningsvern.
1 stykk Jordfeilvern type B.


Pakken inkluderer:

Materiell, 1 oppmøte, inntil 50 km reisevei t/r og inntil 15 meter tilførsel fra sikringsskap.

Funksjonalitet

Når en kjøper en el-bil og begynner å lade denne på sitt eksisterende anlegg (f. eks vanlig stikkontakt), kan dette utløse en bruksendring av anlegget som da medfører at dette ikke lenger er i forskriftsmessig stand, og da kan gi stor fare for funksjonsfeil, brann, strømgjennomgang i kroppen mm. Ved å installere en elbil-lader er du sikret både funksjonalitet og å unngå farlige situasjoner ved lading av din el-bil. Pakken inkluderer også overspenningsvern, som er et krav å ha når man monterer elbil-lader. Overspenningsvernet vil også beskytte ditt elektriske anlegg mot overspenninger som kan forekomme på el-nettet som følge av f.eks. lynnedslag.

Forbehold

Det tas forbehold om at det er plass og kapasitet i sikringsskapet, eventuell graving er ikke medtatt. Det tas også forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand.

Hos noen nettleverandører må det søkes for å kunne få installere elbil-lader. Dette vil utførende installatør sørge for, i visse tilfeller kan dette medføre noe ventetid.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”