Elektroimportøren Partner Sikringer • 52304

Ferdig montert ny 16A kurs innendørs

Bruksområde Innendørs
Belastning (A) 16
    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52304

4 300,-

3 440,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
  • Innendørs
  • Utendørs
Ny 16A kurs med stikkontakt ferdig montert.

Vi har vel alle mange ganger ønsket oss en ekstra stikkontakt og/eller sikring. Her er muligheten til å bestille nettopp dette ferdig montert, lengde inntil 15m fra sikringsskapet til stikkontakt, og det er inklusiv både sikring og stikkontakt!


Pakken Inneholder:

1 stykk Stikkontakt dobbel påvegg jord og barnevern PH Namron.
1 stykk Jordfeilautomat 2P 16A B-KAR 2 MODUL 30 mA.


Pakken inkluderer:

Materiell, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Teknisk beskrivelse

Stikkontakt 16A, med montering, inntil 15m tilførsel og jordfeilautomat i sikringsskap.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand, og at det er plass i sikringsskapet.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”