Elektroimportøren Partner Innebelysning • 52540

Ferdig montert LED lampe - Meta 18W med sensor

Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Fargetemperatur 2700K
Beskyttelsesklasse II - Dobbeltisolert
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Effekt (W) 18
    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52540

2 090,-

1 672,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
    • Dokumentasjon

    • FDV
    • Brukerveiledning
Skifte ut/montere LED-lampe med sensor

Meta 18W LED-lampe med sensor som kan stilles til å reagere på dagslys og/eller bevegelse. Kan i tillegg justeres inn til å ha en grunnbelysning på 25% av total lysstyrke om en ønsker dette. Skiftes ut på eksisterende lampe eller monteres på eksisterende lampepunkt/opplegg for lampe. Om du har flere som skal skiftes samtidig vil dette lønne seg, legger du et høyere antall enn 1 stk. i handlekurven legges det automatisk inn en prisreduksjon.

Pakken inneholder: 1 stk. Meta 18W LED-lampe med sensor.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og med tilfredsstillende jordforbindelser. Lampen skiftes/monteres på eksisterende lampepunkt/opplegg for lampe.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”