{{text}} {{{text}}}

Elektroimportøren Partner Innebelysning • 52554

Ferdig montert lampe - Pluto 4-spot børstet stål

Ferdig montert lampe - Pluto 4-spot børstet stål
Kapslingsgrad IP20
Sokkel GU10
Spenning (V) 230
Fargetemperatur 2700K
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Effekt (W) 35
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52554

2 490,-

1 992,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Leveres uten lyskilde(r), se tilbehør
    • Dokumentasjon

    • FDV
    • Brukerveiledning
Skifte ut/montere lampe

Stilig 4-veis Pluto firkantet spotlampe i børstet stål, dimbare lyskilder 4x6W. Skiftes ut på eksisterende lampe eller monteres på eksisterende lampepunkt/opplegg for lampe. Om du har flere som skal skiftes samtidig vil dette lønne seg, legger du et høyere antall enn 1 stk. i handlekurven legges det automatisk inn en prisreduksjon.

Pakken inneholder: 1 stk. 4-veis Pluto firkantet spotlampe med lyskilder.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og med tilfredsstillende jordforbindelser. Lampen skiftes/monteres på eksisterende lampepunkt/opplegg for lampe.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”