Elektroimportøren Partner Industribelysning
52520

Ferdig montert industriarmatur - Storm 2x24W

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert industriarmatur - Storm 2x24W
Kapslingsgrad IP65
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Energiklasse A+
Bruksområde Utendørs
Beskyttelsesklasse I
Skal tilkobles jording.
Effekt (W) 24
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52520

2 649,-

2 119,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
  • Tett industriarmatur 230V
  • LED lysplate 2X24W
  • For tøffe miljøer
Utskiftning industriarmatur

Utskiftning av eldre armaturer til LED-armaturer vil gi bedre lysutbytte i tillegg til at man kan spare på strømutgiftene. Skift av lysrør vil og bli overflødig da våre Storm LED-armaturer har en levetid på 50 000 timer. Armaturen er velegnet utendørs og i tøffe miljøer som f.eks. fjøs og storkjøkken og kommer i flere størrelser. Anbefales ikke i grisehus. Om du har flere som skal skiftes samtidig vil dette lønne seg, legger du et høyere antall enn 1 stk. i handlekurven legges det automatisk inn en prisreduksjon.

Pakken inneholder: 1 stk. Namron Storm armatur.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og med tilfredsstillende jordforbindelser. Gjelder kun utskiftning av eksisterende armaturer på eksisterende tilkoblingspunkt. Ved ekstraordinære høyder må det stilles lift/stillas til disposisjon.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”