Fujitsu Montert Varmepumpe • 90079

Ferdig montert Fujitsu Extreme Gulv 5.5 varmepumpe

-+

Minimum totalkostnad per 1 Stykk kr. 30 490,- se tjenester

 • Ferdig montert pumpe til fast pris og avtalt tid!
 • Problem- og risikofritt
 • Stillegående og plasseringsvennlig
 • Scop 4,2
 • Spesialbygget for å takle ekstreme utfordringer
 • Dobbel utblåsning og mulig appstyring
 • Les mer...
  • Dokumentasjon

   • Brukerveiledning
   • Teknisk Datablad
   • Installasjon
   • Energiklasse
I en klasse for seg!
Vår påstand er at denne varmepumpen er i en klasse for seg. Den er ikke bare tilpasset kalde vintertemperaturer, men spesialbygget for å takle ekstreme utfordringer.

Den har en stor varmeveksler som hindrer ising og er bygd med komponenter som takler kuldeperioder og gir behagelig varme inne selv ved -25 grader. Et godt førstevalg med andre ord.

Funksjonalitet


Markedets beste varmeeffekt ved kalde dager som gir hele 3,70 kW ved -15 ºC
Godkjent og testet for drift helt ned til -25 ºC hvor den gir hele 2,62 kW
Dobbel utblåsning, både ved gulv og øvre del av varmepumpen
Lekkert design
Lavt lydnivå og stille drift
Utviklet for norden
Mulighet for appstyring
Miljøvennlig kjølemedie
Effektiv og rask avisning
Utstyrt med avansert sensorikk som sikrer både deg og miljøet
cop 4,32
Scop 4,2

Bruksområde

Stillegående og plasseringsvennlig design
Extreme Floor er en smal modell med kun 20 centimeter dybde, som plasseres nede ved gulvet. Den gir en effektiv luftstrøm som sprer varmen ut i rommet. Innedelen er også meget stillegående med bare 22dB(A) i «quiet»-modus.

Full kontroll der du er
Et eget WiFi-adapter gjør det mulig å betjene varmepumpen direkte fra din smarttelefon, PC eller nettbrett. WiFi-adapteret er ekstrautstyr som kan bestilles og installeres sammen med montering av varmepumpen.

Montering

100% trygghet og enkelhet med våre ferdig monterte varmepumper! Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe varmepumpe problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi ferdig montert varmepumpe til fast pris og avtalt tid!

Ingen overraskelser - For deg som vil ha det enkelt. La en av våre partnere ta installeringen! Alle våre partnere er sertifiserte installatører og sikrer at installasjonen blir forskriftsmessig utført, i alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon.

Ferdig montert varmepumpe til fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; de kommer når det passer deg.

Normal leveringstid er 3-6 uker, forutsatt at varmepumpen finnes på lager. I høysesong (høst, vinter) kan lengre leveringstid forekomme.

Forbehold

Når du får montert en varmepumpe må du ha tilgang til en stikkontakt maksimum 1 meter fra utedelen. Denne vil forsyne hele varmepumpen med strøm. Selve kursen til varmepumpen skal ha jordfeilbryter slik at strømmen kuttes i stedet for at mennesker eller dyr risikerer strømgjennomgang dersom det oppstår jordfeil. Kursen bør utstyres med en 16 ampere sikring.

Det anbefales en egen kurs som kun brukes til varmepumpen. Det gir nemlig de beste forutsetningene for stabil drift ettersom du ikke risikerer at sikringen går som følge av at du kobler til annet utstyr på kursen. Har du ikke dette i dag? Se tilbehør og/eller tjenester.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”