Elektroimportøren Partner Ladestasjon for 20A ladi
52323

Ferdig montert eoMini Elbillader 6-32A T2 Sølv 20A

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert eoMini Elbillader 6-32A T2 Sølv 20A
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

kr. 11 992,-

Nettopris!

52323
14 990,- inkl. mva.Pris per 1 Pakke
-+
  • Markedets minste ladestasjon
  • Type 2 kontakt
  • Justerbar ladestrøm 6-32A
  • Kun for 1-fas
Ferdig montert eoMini Elbillader 6-32A T2 Sølv, for 20A lading.
eoMini ladestasjon i Sølv er markedets minste ladestasjon til elbil, som sørger for en enkel og sikker lading. Reduser ladetiden og øk sikkerheten i din bolig!


Pakken Inneholder:
1 stykk Elbil ladestasjon 1-fas T2 Sølv.
1 stykk Jordfeilautomat 2P 25A B- karakteristikk.
1 stykk Overspenningsvern

Pakken inkluderer:
Materiell, 1 oppmøte, inntil 50 km reisevei t/r og inntil 15 meter tilførsel fra sikringsskap.

Funksjonalitet

Når en kjøper en el-bil og begynner å lade denne på sitt eksisterende anlegg (f. eks vanlig stikkontakt), kan dette utløse en bruksendring av anlegget som da medfører at dette ikke lenger er i forskriftsmessig stand, og da kan gi stor fare for funksjonsfeil, brann, strømgjennomgang i kroppen mm. Ved å installere en elbil-lader er du sikret både funksjonalitet og å unngå farlige situasjoner ved lading av din el-bil. Pakken inkluderer også overspenningsvern, som er et krav å ha når man monterer elbil-lader. Overspenningsvernet vil også beskytte ditt elektriske anlegg mot overspenninger som kan forekomme på el-nettet som følge av f.eks. lynnedslag. Justerbar ladestrøm 6-32A avhengig av hva det elektriske anlegget tåler. Innebygd DC-RCM modul, ikke behov for jordfeilbryter type B. Type 2 kontakt, leveres uten kabel.

Forbehold

Det tas forbehold om at det er plass og kapasitet i sikringsskapet, eventuell graving er ikke medtatt. Det tas også forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand.

Hos noen nettleverandører må det søkes for å kunne få installere elbil-lader. Dette vil utførende installatør sørge for, i visse tilfeller kan dette medføre noe ventetid.