Elektroimportøren Partner Ladestasjon for 20A ladi
52322

Ferdig montert ny eoMini elbillader 6-32A T2 hvit 20A

fra Elektroimportøren Partner EO Mini
Ferdig montert ny eoMini elbillader 6-32A T2 hvit 20A
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP54
Bruksområde Utendørs
Belastning (A) 32
Kontaktpunkt Type 2
Kontaktpunkt Type 1
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52322

14 990,-

11 992,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
  • Markedets minste ladestasjon
  • Type 2 kontakt
  • 20A, Justerbar ladestrøm 6-32A
  • Kun for 1-fas
Ferdig montert eoMini Elbillader 6-32A T2 Hvit, for 20A lading

EoMini ladestasjon i sort er markedets minste ladestasjon til elbil, som sørger for en enkel og sikker lading. Reduser ladetiden og øk sikkerheten i din bolig!

Pakken Inneholder: 1 stykk elbil ladestasjon 1-fas T2 Hvit, 1 stykk Jordfeilautomat 2P 25A B- karakteristikk, 1 stykk Overspenningsvern.

Pakken inkluderer: Materiell, 1 oppmøte, inntil 50 km reisevei t/r og inntil 15 meter tilførsel fra sikringsskap.

Funksjonalitet

Når en kjøper en el-bil og begynner å lade denne på sitt eksisterende anlegg (f. eks vanlig stikkontakt), kan dette utløse en bruksendring av anlegget som da medfører at dette ikke lenger er i forskriftsmessig stand, og da kan gi stor fare for funksjonsfeil, brann, strømgjennomgang i kroppen mm. Ved å installere en elbil-lader er du sikret både funksjonalitet og å unngå farlige situasjoner ved lading av din el-bil. Pakken inkluderer også overspenningsvern, som er et krav å ha når man monterer elbil-lader. Overspenningsvernet vil også beskytte ditt elektriske anlegg mot overspenninger som kan forekomme på el-nettet som følge av f.eks. lynnedslag. Justerbar ladestrøm 6-32A avhengig av hva det elektriske anlegget tåler. Innebygd DC-RCM modul, ikke behov for jordfeilbryter type B. Type 2 kontakt, leveres uten kabel.

Forbehold

Det tas forbehold om at det er plass og kapasitet i sikringsskapet, eventuell graving er ikke medtatt. Det tas også forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand.
Hos noen nettleverandører må det søkes for å kunne få installere elbil-lader. Dette vil utførende installatør sørge for, i visse tilfeller kan dette medføre noe ventetid.

Avtalt tid og fast pris - inkludert elektriker - ferdig montert!

Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid!

Ingen overraskelser - For deg som vil ha det enkelt. La en av våre partnere ta installeringen! Alle våre partnere er registrerte installasjonsvirksomheter (elektrikere) og sikrer at installasjonen blir forskriftsmessig utført, i alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon.

For deg betyr elektrikerpakker med ferdig montert; fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; de kommer når det passer deg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”