Elektroimportøren Partner Downlight innendørs • 52594

Ferdig montert downlight - Alfa soft børstet stål WD

fra Elektroimportøren Partner Alfa     
Ferdig montert downlight - Alfa soft børstet stål WD
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Utstrålingsvinkel (grader) 35
Energiklasse A+
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Bruksområde Utendørs
Monteres direkte i isolasjon Ja
Effekt (W) 10
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52594

3 370,-

2 696,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Montering av nye Alfa soft WarmDim inntrukket børstet stål downlight

Ønsker du deg downlights som belysning? Nå har du muligheten til å bestille dette ferdig montert, enten du pusser opp, bygger nytt eller andre anledninger! I denne pakken får du Alfa soft WarmDim, en pen downlight som gir et godt lys med god fargegjengivelse. WarmDim gir den samme behagelige varme fargen på lyset som en tradisjonell halogenpære. Downlighten har en inntrukket lyskilde som gir god komfort. I tillegg monteres også en dimmer som er spesielt tilpasset denne downlighten for å sikre flimmerfri dimming og optimal funksjonalitet. Det kreves enten åpen himling eller tilgang fra loft til himlingen i rommet downlightene skal installeres i. 10 meter tilførselskabel fortrinnsvis åpent forlagt frem til dimmer. Pakken inneholder: Alfa børstet stål downlight, Namron LED-dimmer, downlightkasse. Pakken inkluderer: 2 oppmøter, installasjon og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og at det er tilgang for montering av downlight. Inntil 10 meter kabling åpent forlagt av tilførsel til dimmer.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”