Elektroimportøren Partner Stikkontakt • 52341

Ferdig montert dobbel stikkontakt m/jord innvendig

Bruksområde Innendørs
Beskyttelsesklasse I - Jordet
Skal tilkobles jording.
Belastning (A) 16
    Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner
52341

2 190,-

1 752,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
  • Dobbel stikk
  • Jord og barnevern
  • Med bakplate og skruklemmer
  • Påvegg
  • Les mer...
  • u/jord
  • m/jord
Ferdig montert dobbel stikkontakt med jord

Mangler du en stikkontakt? Ergrer du deg kanskje over skjøteledningen som ligger i veien og skulle hatt en ekstra stikkontakt for å bli kvitt denne? Her er muligheten for å bestille nettopp dette, en ekstra dobbel stikkontakt ferdig montert. Om du har ujordete stikkontakter i rommet fra før, må du benytte pakke 52344. Inntil 10 meter kabel fra eksisterende tilkoblingspunkt, åpent forlagt.

Pakken inneholder: 1 stk. dobbel jordet stikkontakt.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Teknisk beskrivelse

Dobbel stikkontakt PV med jord.

Montering

Inntil 10 meter kabel fra eksisterende tilkoblingspunkt, åpent forlagt.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand samt tilfredsstillende eksisterende tilkoblingspunkt, kursopplegg og jordforbindelser.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”