Elektroimportøren Partner Ferdig montert
52332

Ferdig montert bytte dimmer 2pol Namron

fra Elektroimportøren Partner

-15%RABATT

Ferdig montert bytte dimmer 2pol Namron
Kapslingsgrad IP20 Gruppe LED-belysning Spenning 230V Bruksområde Innendørs
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

kr. 1 776,50

Tilbud! kr. 2 090,-

52332
1 421,20 eks. mva. Ordinærpris 2 090,-Pris per 1 Pakke
-+
Førpris 23.3.2020 2 090,-Tilbudet varer til og med 26.4.2020
  • 2-polet bryter
  • Dimbar
  • Vri-dimmer
Utskiftning av eksisterende 2-polet bryter/dimmer til 2-polet LED-dimmer.

Få byttet bryteren eller dimmeren din til en ny dimmer som takler det meste av dimbare lyskilder, samtidig kan du få regulert lysstyrken etter eget behov. En 2-polet bryter eller dimmer er typisk brukt på bad, utendørs eller våtrom og kjennetegnes ved at den i de fleste tilfeller har en 0 på betjeningsdelen. Om du har flere som skal skiftes samtidig vil dette lønne seg, legger du et høyere antall enn 1 stk. i handlekurven legges det automatisk inn en prisreduksjon.

Pakken inneholder: 1 stk. Namron 2-polet LED-dimmer.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Teknisk beskrivelse

Dimmer for LED, elektroniske trafoer og 230V halogen, med montering.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og at lyskilden er dimbar.

Relevante emneord

Avtalt tid og fast pris - inkludert elektriker - ferdig montert!

Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid!

Ingen overraskelser - For deg som vil ha det enkelt. La en av våre partnere ta installeringen! Alle våre partnere er registrerte installasjonsvirksomheter (elektrikere) og sikrer at installasjonen blir forskriftsmessig utført, i alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon.

For deg betyr elektrikerpakker med ferdig montert; fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; de kommer når det passer deg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”