Elektroimportøren Partner Ventilasjon
52625

Ferdig montert baderomsvifte - Pax passad 30

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert baderomsvifte - Pax passad 30
Spenning (V) 230
Kapslingsgrad IP44
Effekt (W) 4
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52625

3 449,-

2 759,20 eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Utskiftning av baderomsvifte Pax 30

Pax våtromsvifte 4W. Med innebygd fuktautomatikk, nærværsensor og ettergangstid. Uten kaldrasspjeld, monteres på kanaler med naturlig selvtrekk (f.eks. i tak) Byttes på eksisterende vifte eller monteres på eksisterende tikobling/opplegg.

Pakken inneholder: 1 stk. Pax 30 baderomsvifte.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand. Krever eksisterende forankoblet 2polet bryter.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”