Elektroimportøren Partner Innebelysning
52556

Ferdig montert baderomslampe - dimbar LED lampe 24W

fra Elektroimportøren Partner
Ferdig montert baderomslampe - dimbar LED lampe 24W
Gruppe LED-belysning
Spenning (V) 230
Bruksområde Innendørs
Kapslingsgrad IP44
Fargetemperatur 3000
Energiklasse A+
Beskyttelsesklasse II
Dobbeltisolert og skal ikke tilkobles jording
Effekt (W) 24
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52556

1 990,-

1 592,- eks. mva. Pris per 1 Stykk
-+
Skifte ut/montere lampe

24W LED takarmatur fra Namron med ytterring i børstet stål, dimbar. Tilpasset for bruk i baderom. Skiftes ut på eksisterende lampe eller monteres på eksisterende lampepunkt/opplegg for lampe. Om du har flere som skal skiftes samtidig vil dette lønne seg, legger du et høyere antall enn 1 stk. i handlekurven legges det automatisk inn en prisreduksjon.

Pakken inneholder: 1 stk. 24W LED-armatur.

Pakken inkluderer: Materiell, installasjon, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand og med tilfredsstillende jordforbindelser. Lampen skiftes/monteres på eksisterende lampepunkt/opplegg for lampe.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”