Elektroimportøren Partner Sikringer
52304

Ferdig montert ny 16A kurs innendørs

fra Elektroimportøren Partner
4,1 av 5 ()
Ferdig montert ny 16A kurs innendørs
Bruksområde Innendørs
Belastning (A) 16
Denne varen og/eller tjenesten leveres av Elektroimportøren Partner

Fastpris!

52304

4 300,-

3 440,- eks. mva. Pris per 1 Pakke
-+
Ny 16A kurs med stikkontakt ferdig montert.

Vi har vel alle mange ganger ønsket oss en ekstra stikkontakt og/eller sikring. Her er muligheten til å bestille nettopp dette ferdig montert, lengde inntil 15m fra sikringsskapet til stikkontakt, og det er inklusiv både sikring og stikkontakt!


Pakken Inneholder:

1 stykk Stikkontakt dobbel påvegg jord og barnevern PH Namron.
1 stykk Jordfeilautomat 2P 16A B-KAR 2 MODUL 30 mA.


Pakken inkluderer:

Materiell, 1 oppmøte og inntil 50 km reisevei t/r.

Teknisk beskrivelse

Stikkontakt 16A, med montering, inntil 15m tilførsel og jordfeilautomat i sikringsskap.

Forbehold

Det tas forbehold om at det eksisterende berørte elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand, og at det er plass i sikringsskapet.

Avtalt tid og fast pris - inkludert elektriker - ferdig montert!

Elektroimportøren er opptatt av å gjøre hele opplevelsen med å kjøpe elektrikertjenester problem- og risikofritt. Nå tilbyr vi elektrikerpakker ferdig montert til fast pris og avtalt tid!

Ingen overraskelser - For deg som vil ha det enkelt. La en av våre partnere ta installeringen! Alle våre partnere er registrerte installasjonsvirksomheter (elektrikere) og sikrer at installasjonen blir forskriftsmessig utført, i alt fra planlegging, via gjennomføring, til ferdigstillelse og dokumentasjon.

For deg betyr elektrikerpakker med ferdig montert; fast pris, avtalt tid og du er sikret en fagmessig og forskriftsmessig installasjon - ingen overraskelser - ingen liten skrift eller skjulte kostnader – og best av alt; de kommer når det passer deg.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”