EZVIZ Smart kamera • 94301

Ezviz LC3 Floodlight Camera

fra EZVIZ Ezviz security
Se/Still ett spørsmål ()
 • Fungerer med

  Virker med Google Assistant/Home/Assistent

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

   • FDV
   • Målskisse
Ezviz LC3 Floodlight Camera er en nyskapende kombinasjon av flomlys og et kraftig 4MP sikkerhetskamera.

Funksjonalitet

Forbedrer hjemmets sikkerhet på alle nivåer - selv om natten. LC3 fungerer også som en elegant vegglampe i en hvilken som helst husstand.

Bruksområde

LC3 er et sikkerhetskamera, og har AI-drevet personregistrering og toveiskommunikasjon for effektivt å overvåke utendørs som uteplasser, ganger, gårdsrom og mer.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”