EZVIZ Smart kamera • 94345

Ezviz HB8 2K+

Gruppe Smarthus
Bruksområde Utendørs
Kommunikasjon WiFi
"Do It Yourself"
"Gjør det selv" Produktet inngår ikke i ett fast elektrisk anlegg og forbrukere kan lovlig installere og/eller benytte dette selv.
94345

2 499,-

1 999,20 eks. mva. Pris per 1 Stykk
Ubekreftet
Alnabru Ikke for Hent-i-Butikk
På lager kun i 1 av 27 butikker
-+
 • 3MP oppløsning
 • 10400 mAh batteri
 • Opp til 4 måneders bruk pr lading
 • Night Vision
 • 2,4 GHz Wfi tilkobling
 • Minnekort opp til 256GB
 • Les mer...
 • Fungerer med

  Virker med Google Assistant/Home/Assistent

  Del av Smarthusløsning

  • Dokumentasjon

  • FDV
  • Manual
  • Teknisk Datablad
Pan & Tiltkamera på batteri
Ingen ledninger, intet område ubemerket. Møt EZVIZs første batteridrevne pan- og tilt-sikkerhetskamera, HB8. Det er virkelig en enestående! Fanger detaljer fra alle retninger, HB8 2K+ kan "se" i 360 grader med utrolig skarp oppløsning, og gir gratis lagring på enheten for automatisk registrering av aktivitet i nærheten. Med sin ultralange, 210 dagers batterilevetid, HB8 revolusjonerer den komplekse installasjonen av et utendørskamera mens det presterer så godt som dets kablede ekvivalent. Og med valgfri solenergi blir HB8 enda bedre.

Boksen inneholder:

- HB8 2K+ kamera
- Boremal
- USB-kabel
- Skruesett
- Hurtiginstallasjonsveiledning
- Juridisk informasjon
- Hurtigstartveiledning

Funksjonalitet

Enkelt å sette i bruk

HB8 2K+ har muligens det største batterikapasitet blant utendørs pan- og tilt-sikkerhetskameraer på markedet. Og hvor andre kameraer er begrenset av stikkontaktens plassering eller lengden på kabel, tilbyr den trådløse HB8 ubegrensede muligheter. Sett det hvor du vil ha det – uansett hvor den får best utsikt.

Et kamera for 360 graders overvåkning

Kameraets pan-og-tilt-design og 2K+ oppløsning fungerer sammen for å gi deg det komplette bildet med fantastiske detaljer. Disse flotte funksjonene hjelper deg å se over store åpne områder med minimal innsats.

Night Vision

Takket være to innebygde spotlights kan kameraet gjengi levende fargebilder selv i beksvart mørke. Dette tillater du kan se viktige detaljer som ellers ville gått tapt.

Sikre, fleksible lagringsalternativer

Du kan sette inn et microSD-kort i ringeklokken for å lagre opptakene lokalt, uten å bekymre deg for tap av data selv om ringeklokken er skadet eller tapt. Du kan også abonnere på EZVIZ CloudPlay for ubegrenset lagringsplass og et ekstra lag med databeskyttelse.

Spar penger på videolagring og båndbredde

Kameraet har den avanserte H.265-videokomprimeringsteknologien, og oppnår bedre videokvalitet med bare halvparten av båndbredden og halvparten av lagringsplassen i forhold til den forrige H.264-videokomprimeringsstandarden.

Vi beskytter dine data og ditt personvern

Å beskytte dine data og ditt personvern er vår høyeste prioritet. Dataoverføring mellom kameraet og EZVIZ Cloud er kryptert fra ende til ende. Bare du har nøklene til å dekryptere dataene. For å få et ekstra lag med personvern, kan du alltid aktivere kameraets hvilemodus på EZVIZ-appen.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”