EZVIZ Smart kamera • 94558

Ezviz H8 Pro 2K

-+
Tilbudet varer til og med i morgen
  • 2K Oppløsning
  • Fargenattsyn
  • 360° Dekning
  • AI Deteksjon
  • Aktivt Forsvar
  • Les mer...
    • Dokumentasjon

      • Produktblad
      • Brukerveiledning

Full Dekning med Smart Funksjonalitet

Ønsker du et kamera som ser alt og dekker alle områder, er H8 Pro 2K et riktig valg å vurdere. Med 360-graders synsfelt og 2K-oppløsning reduserer den blinde soner i hjemmebeskyttelse, samtidig som den fanger viktige detaljer. AI-styring gir smarte deteksjoner, og den kan stole på å levere 24/7-overvåking med imponerende nattsyn og aktivt forsvar.

Funksjonalitet

H8 Pro 2K gir deg imponerende 2K-oppløsning, fargenattsyn og 360° panoramadekning for å sikre et detaljert overblikk over ditt beskyttede område. Den AI-styrte menneske/kjøretøydeteksjonen reduserer falske alarmer, mens auto-tracking sikrer at ingenting går ubemerket hen.

Med aktivt forsvar, inkludert en kraftig sirene og spotlights, gir H8 Pro 2K ekstra beskyttelse ved inntrenging. Det værbestandige designet og kompakte utseendet gjør kameraet egnet for alle hjem og værforhold.

Kameraet støtter H.265 videoteknologi, som gir en jevnere visningsopplevelse med mindre lagringsplass. Med støtte for MicroSD-kort opptil 512 GB eller EZVIZ CloudPlay får du tillitsvekkende lagringsalternativer.

EZVIZ App gir deg enkel tilgang til kameraet uansett hvor du er, med funksjoner som øyeblikkelige varsler, fjernkontroll, direkte visning med 8× zoom, videohistorie, deteksjonssone og tilkoblet hjem. EZVIZ har fokusert på datasikkerhet og personvern, og H8 Pro 2K er utviklet med dette i tankene, bekreftet av anerkjennelser som ISO/IEC 27001:2013 og ISO/IEC 27701:2019.

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere. Ønsker du mer informasjon, se ”Hva kan du gjøre selv?”, hvor du også finner ekstern lenke til dsb (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) for “Hva kan privatpersoner gjøre selv på det elektriske anlegget?”

Alt som går på strøm eller batterier (EE-avfall) skal leveres til retur når det ikke kan brukes lenger. Du kan returnere dette gratis i en av våre varehus og/eller andre butikker som selger samme type varer. “Når EE-produkter blir avfall”